Üdvözöljük oldalunkon!

Köszönjük érdeklődését, forradalmian új Heatflow fűtési-rendszerünk iránt.

Előzetes ajánlathoz a következők szükségesek:

Személyes adatok, elérhetőségek

A személyes adatok lehetővé teszik számunkra, hogy egy névre szóló ajánlatot készítsünk Önnek.

Az Ön által megadott elérhetőségeken tudunk érdeklődni kérdés esetén, és juttatjuk el tájékoztatonkat.

Fűtendő alapterület
Online ajánlatkérő sablonunk kitöltése után fűtésrendszerét ingyenesen megtervezzük! Amennyiben szeretné elküldeni az épület alaprajzát is, kérjük a  info@heat-flow.hu címre tegye.
Épület energetikai besorolása – energia veszteség
 

Minél jobb az épület szigetelése, annál kevesebb %-ban kell lefedni Heatflow fűtőfóliával. Egy “A+”-os vagy passzív ház esetében átlagosan  50 % fedés szükség, ennél rosszabb szigeteléssel rendelkező esetében maximum 70%.

Nem mindegy, hogy 100 négyzetméteres alapterületű házban 50 m2 vagy 70 m2 fűtőfóliát vásárol a kedves ügyfél.

Szükséges fűtési mód:

Padlófűtés
Az előzetes ajánlat két változatban készülhet, a telepítendő Heatflow fólia menyiségét figyelembe véve.
 
Exclusive – Fűtendő alapterületet szükségleteinek megfelelően maximális fedés (nem 100 %), pontosabb vezérlés, leggyorsabb felfűtési idő exkluzív lehetőség igényes vevőknek.
Komfort – Az alapterület optimális fedése, pontos vezérlés, nagyon gyors felfűtési idő – (egyértelműen veri az összes többi konkurens rendszert)
 
Mindkét változat garantálja: Nagyon alacsony üzemeltetési költség, karbantartást nem igénylő rendszer, gyors felfűtési idő, pontos vezérlés hosszú élettartam, minőségi melegbaktériumok elpusztítása penész megszüntetése. Nem szárítja a levegőt, és nincs szálló por.
Mennyezetfűtés
Mennyezetre történő telepítés esetén 30% -al hatékonyabb a rendszer, gyorsabban melegíti fel az ott lakókat. A sugarak fentről  lefelé haladva a padlót is felmelegítik, így teremtik meg a padlófűtés érzetét.
 

Nagyon alacsony üzemeltetési költség, karbantartást nem igénylő rendszer, gyors felfűtési idő, pontos vezérlés hosszú élettartam, minőségi melegbaktériumok elpusztítása penész megszüntetése. Nem szárítja a levegőt, és nincs szálló por.

Elérhetőségek

Helyiségek adatai

Kérjük a szélesség és a magasság adatokat méterben adja meg. A tizedesjegyek elválasztásához használjon pontot(.) amennyiben nem egész szám! Így az ajánlatkérő ürlap képes kiszámolni az alapterületet.
Új helység

Épület energetikai besorolása

Vélemény, hozzászólás?