Milyen felületekre lehet használni a Heatflow fűtőfóliát?

Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés. Ha plafonra szerelik, előny lehet, hogy nem kell figyelni, hol vannak a bútorok.  De padlófűtésként is tökéletesen működik.

Hogy lehet, hogy a gázfűtésnél többször hatékonyabb a Heatflow infra fűtés?

A hagyományos gázfűtésnél a levegőt fűtjük. Köztudott, hogy a levegő az egyik legjobb hőszigetelő, ezért is nehéz a levegőn keresztül hőt vezetni.

A gázfűtésnél az energia a következő képen csökken:

–          A gáz átalakul tűzzé

–          A tűz felmelegíti a hőcserélőt

–          A hőt átadjuk a radiátornak

–          A radiátor elkezdi felmelegíteni a levegőt

Referenciák

Több mint 1.000 sikeres telepítés Európa számos országában. Az elmúlt időszakban számos kihívással találkoztunk, amit sikeresen oldottunk meg. Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés, kiegészítőfűtés vagy speciális fűtés.

Családi házak, üzletházak, irodák, gyárak, templomok.

Tekintsen meg pár referencia telepítést itt.

Hogy tudja a mennyezetfűtés felmelegíteni a padlót?

Ahogy a nap felmelegíti az utat, járdát, ugyan úgy melegíti fel a Heatflow fűtőfólia a padlót.

Lehet telepíteni a Heatflow fűtőfóliát hidegburkolat (járólap) alá?

Természetesen igen. A hidegburkolat és a Heatflow közé egy tároló réteget kell létrehozni, mert közvetlenül nem lehet ragasztani a fóliára. A sugárzás szárítja a ragasztót. A tároló réteg lehet 5 cm beton, vagy ennek helyettesítésére 1,5 cm száraz esztrich ( pl. Rigidur)

Mi történik ha a heatflow-t átszúrom, vágok rá egy lyukat?

Az egyedülálló technológia, lehetővé teszi a második generációs fűtőfóliánál a lyukasztást, vágást (pl villanykapcsoló, lefolyó…). Szigetelni kell a vágást, és a Heatflow fólia tovább működik. Mi történik, ha átszúr egy vizes-rendszert, elektromos fűtőkábelt, vagy egy első generációs fűtőfilmet?

Mi a különbség a párhuzamos és a soros kötés között?

A második generációs fűtőfólia teljesítménye magasabb elődjénél ( 220-240 w/m2). Párhuzamos kötésnél maximális teljesítménnyel működik, kevesebb mennyiség szükséges a telepítésnél, sorba kötés esetén 1/4 a teljesítmény.

Alacsony fedés a telepítésnél?

Az alapterület 30-40 % os, Heatflow-al történő fedése is jóval magasabb, mint a vizes rendszereknél használt csövek fedése.

Az infrasugárzás nem veszélyes?

Az emberi szervezet is bocsát ki sugárzást, a Heatflow ugyan ebben a tartományban sugároz, így nagyon is optimális számunkra, egészséges. Csökkenti a hátfájást, elősegíti a sebek gyorsabb gyógyulását.

Milyen hullámhosszon sugároz a heatflow?

5-10 mikrohulláma  kibocsátott sugárzás hossza. Az emberi test által kibocsátott sugárzás 9,4 mikrohullám. Legjobb az, ha ezen a hullámhosszon kapjuk mi is a sugárzást a természetből. A HeatFlow fólia ezen a hosszon bocsát ki infrasugarakat.

Mi a Heatflow fűtőfilm hatótávolsága?

5-6 méter

Mi a fő alkotó eleme a Heatflow infravörös fűtőfilmnek?

Szénszál és szénpaszta.

Saját telepítés

Nem lehetséges, csak minősített szerelő végezheti a telepítést. Nagyon fontos a garancia miatt, hogy szakszerű legyen a kivitelezés, ezzel garantálva a  hosszú élettartamot.

Milyen gyorsan melegszik fel a Heatflow fűtőfólia más rendszerekhez képest?

Nagyon gyorsan. Egy hagyományos rendszernek kell 24-48 óra, mire megfelelően működő  állapotba kerül. A Heatflow fűtőfilm 5  perc alatt eléri a maximális teljesítményét, és negyed órán belül érezhető a kellemes meleg.

Egyébb alkatrészek

A legjobb anyagok – Hőtűkőr, bitumenes ragasztó, párazáró fólia, termosztát. Fontos a rendszer 100 %-os működéséhez.

Vezérlési lehetőségek

Korlátlan lehetőségek a cég által javasolt termosztátokkal. Az elektromos infrafűtés megadja  a lehetőséget központi vezérlésekkel való összehangolásra is.

Miben nyilvánul meg az antioxidációs hatása a Heatflow fűtőfóliának?

A HeatFlow fűtőfólia anionokat hoz létre.  Nagyon egészséges, ha 1000-2000 anion van cm3-nyi levegőben. Nagyvárosokban ez a szám 200 körül van. Vízesés környékén akár 10.000 anion is található 1 cm3 levegőben, ettől érzünk jóleső frissességet.

A fólia létrehoz elektromágneses szmogot?

Ha az emberek sugárzásról hallanak, gyakran eszükbe jut az elektromágneses szmog. Ez akkor alakul ki, ha indukció képződik drótok közt, amikben elektromos áram folyik. Sokan gondolják, hogy a 2 rézszál közt elektromos szálak futnak. Ez azonban nincs így. A hagyományos rendszertől sokkal kevesebb drót szükséges a fólia működéséhez.

Penész kialakulása?

Heatflow technológiájának köszönhetően, teljesen megakadályozza a penész kialakulását.

Vélemény, hozzászólás?