Heatflow –forradalmian új fűtési rendszer

Figyelmébe ajánljuk a World Wide Invest kft. által a magyar piacra bevezetett, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű heatflow fűtésrendszert. A heatflow egy új második generációs elektromos fűtő fólia, a levédetett rendszer kiküszöböli az elektromos fűtésrendszerek minden eddigi hátrányait – a fogyasztás magasságát, a kényelmetlenségeket és a környezetvédelmi hátrányokat.

A heatflow rendszert, mint elsődleges fűtésrendszert többféle változatban lehet alkalmazni:

– padlófűtés

– mennyezetfűtés

– falfűtés

A teljes felületű levédetett technológiának köszönhetően a heatflow rendszer képes az energiát fénysebességgel szállítani a teljes szerkezetbe, ezáltal ideális hőmérsékletűre emeli a padlót, vagy a falat, melyek a leghatékonyabb módon melegítik fel a levegőt. Ezáltal a ház fűtése kényelmes, egyenletes, alacsony költségvetésű és legfőképp gyors lesz, ráadásul mindez karbantartást nem igényel, az üzemeltetés teljesen probléma és hibamentes.

Alapvető információk

a heatflow második generációs fűtőfilmről

A heatflow egy elektromos fűtőfólia, melynek a lényege az infra sugárzásban rejlik egy biogén hullámhosszal, mely az emberi szervezetre pozitív hatással van, és a legalkalmasabb a tárgyak töltésére. A levédetett technológiának köszönhetően, melyet a Naos cég egyedülállóként alkalmaz a világban, a heatflow rendszer a leghatékonyabban képes az energiát az anyagokba szállítani, melyek ezáltal feltöltődnek.

A heatflow nemcsak hogy feltölti a padlót, hanem egyúttal ideális állapotú, egyenletes sugárzást is biztosít az egész rendszeren belül. A levegő ez által a leghatékonyabb módon van felhevítve a padló vagy a fal felülete által, melyek a felhasznált energiát egyben tárolják is, vagyis a rendszer felettébb alacsony működtetési költségeket igényel.

A heatflow rendszer teljesítménye hasonló a többi elektromos fűtésrendszerhez képest, viszont a végső hatékonysága sokkal magasabb a megfelelő egyenletes hősugárzásnak köszönhetően. A tulajdonságainak köszönhetően a heatflow rendszer képes eltávolítani a falakból a nedvességet, a levegőt anionokkal tölti fel, nem fűti túl a padlót, nem szárítja a levegőt, nem kavarja a port, ezáltal egészséges fűtésrendszert alakít ki.

Tovább az ajánlatkéréshez!

Miért heatflow?

Komfort 

A hetaflow fólia magas színvonalú komfortos fűtést, kívánt hőmérsékletet biztosít nem csak a lakásban, a házban vagy lakóhelyiségben, hanem szállodában, étteremben, kávéházban, üzletközpontban vagy irodaépületben, óvodában, kórházban, hétvégi házban, sportlétesítményben, mezőgazdasági építményben és minden olyan helyen, ahol szükség van melegre. Nem szárítja a levegőt, és nincs szálló por.

 

Egészség

Az infravörös sugárzást többféle hullámhosszúságú tartomány alkotja. Az ember számára a legértékesebb a távoli infravörös sugárzás. A heatflow fűtőfólia által kibocsátott sugárzás hullámhossza azonos az emberi szervezettel, ezért saját hullámhosszú sugárzásként érzékeljük ezt. A heatflow technológia a szervezetünk számára biológiailag optimális, egészséges hő forrás.

Javítjuk a helyiségek levegőminőségét: A 30 perces intervallumokban elvégzett kísérlet alapján megállapítást nyert, hogy a heatflow fűtőfólia 2 óra leforgása alatt 81 %-ra javítja a levegőminőséget. Ezen kívül a fóliával fűtött helyiségben szervezetünkre jótékonyhatású légkör alakul ki, a levegő megtartja nedvességtartalmát, a levegő nem lesz száraz.

 

Gazdaságosság

A heatflow hatékonysága többszöröse, más elektromos fűtéseknek. Nagyon alacsony üzemeltetési költség, karbantartást nem igénylő rendszer, gyors felfűtési idő, pontos vezérlés hosszú élettartam, minőségi meleg,

 

Felhasználási lehetőségek

Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés vagy csak kiegészítőfűtés. Fólia 0,5 mm vastagságának köszönhetően, szinte bármilyen helyre telepíthető.

12 érv a heatflow fűtőfólia mellett

A heatflow fűtőfóliával varázsoljon igazán „egészséges meleget” magának

Teljesen mindegy, hogy padlófűtés, mennyezetfűtés, vagy falfűtés, az egészséges meleg a teljes lakást bejárja.

 • Különösen vékony, csak 0,5 mm vastag fóliával készült, távoli infravörös sugárzáson alapuló fűtéstechnológiai rendszer

 • Egészséges az emberi szervezet számára biológiailag optimális meleget termel

 • Igazoltan antibakteriális hatású

 • Javítja a levegő minőségét

 • Nincs zavaró elektromágneses sugárzás

 • Széleskörűen használható

 • Jelentős energia megtakarítás érhető el vele

 • Előnyös árú

 • Gyorsan telepíthető és leszerelhető

 • Hosszú (30 évet meghaladó) élettartamú

 • Rövid felfűtési idő

 • 10 év garancia

Heatflow fűtőfilm teljesítménye

A második generációs fűtőfólia teljesítménye magasabb elődjénél ( 220-240 w/m2). Párhuzamos kötésnél maximális teljesítménnyel működik, kevesebb mennyiség szükséges a telepítésnél, sorba kötés esetén 1/4 (55-60 w/m2) a teljesítmény.
A NAOS cégnél egy második generációs fűtőfóliát fejlesztettünk ki. Titkunk nem csak a forradalmian új, szénszálas textília, hanem a rézlemez és az ezüst komponens összekapcsolásának módja.

Hosszú élettartam – gazdaságos működés

szabadalmaztatott technológia

Biztonság

Az infravörös fűtőfólia minőségét és biztonságát alapvetően az határozza meg, milyen módon történik a rézlemez és az ezüst elem összekapcsolása. A más infravörös fólia gyártók által alkalmazott technológiánál nem létezik szilárd kapcsolat a rézlemez és az ezüstréteg között, ami az üzemeltetés idejétől függően elektromos ívkisülést okozhat. A speciális vezető polimerek segítségével történő precíz ragasztásos módszernek köszönhetően a heatflow fóliánál kizárt az elektromos kisülés. A réz és ezüst komponens összekapcsolásának módjában megjelenő különbséget mutatja az alábbi ábra.

Összetétel

A heaflow fóliában fűtőelemként szénszál, szénpaszta és nanó csövek keverékéből álló textíliát alkalmazunk, más gyártók csak szénpasztát használnak, amelyet nyomdai eljárással visznek fel a fóliára. A szénszálas textília alkalmazásának köszönhetően a fűtőfólia élettartama a háromszorosára (több mint 30 évre) növekszik. A feljavított technológia alacsonyabb fogyasztást és magasabb dinamikát biztosít  a fűtési rendszernek.

Rétegrend

heatflow fűtőfólia felhasználási lehetőségek

.

Szalagparketta

Linóleum / szőnyeg

Hidegburkolat – kerámia

Tömör fa – parketta

Falfűtés

Mennyezetfűtés

Vélemény, hozzászólás?